Eigenlijk is de titel fout want ik ben sinds gisteren Schotland uit maar ja.. in het kader van de “Serie verslagen” blog ik de titel voor de laatste 2 dagen gewoon door, ondanks ik al weer in Engeland ben.

Zonde dat je niet 24/7 met camera rond loopt…. sta ik de tent op te ruimen komt er opeens een kudde schapen (of zijn het nu toch geiten? Twijfel nog een beetje, puntje voor internet research) voorbij rennen opgedreven door een bordercollie en een herder. #OudeTijdenHerleven

Zo ontbijt zit weer in me buikje op naar London. 1ste tussenstop over 10 min na vertrek Station Goatland, welke in (je raad het waarschijnlijk al) Harry Potter gebruikt is als Station Zweinsveld/Hochfield.

Wat een enorm leuk station er stopt alleen maar een toeristentreintje maar super idillisch. Nog een stationschef in uniform jaar 0 alles handbediend.
Jammer dat er momenteel een diesellok op traject rijdt, had een stoomtrein had plaatje perfect gemaakt.

Zo we zijn bij Harry Potter nog klein half uurtje voor we naar binnen mogen. Vandaag wordt de magie uit de film de leefwereld van mij komende uren.

We zijn 4 uurtjes verder en heb de wonderlijke wereld van Harry overleefd! Heb een van me reisgenoten nog nooit zo zien stralen. Toch raar wat z’n studio met fans doet. Tevens nog even een speciaal kadotje geregeld voor de verjaardag van een goede vriendin van mij. Hopelijk heb ik een goede keuze gemaakt voor het juiste “house”.

Nu op naar Peddington London voor een overnachting en een snelle rondblik in London.

Aangekomen in het EasyHotel, slaap lekker