Het is 6uur en die wekker en das te vroeg maar goed we moeten vandaag ontzettend veel kilometers maken.
We gaan schotland verlaten en weer naar engeland.

Zo op naar de 1ste stop van vandaag het Falkrik Wheel dit is een enorme scheepslift erg bijzondere vorm van een sluis ben benieuwd.

Aankomst Falkrik Wheel wat een immens ding zeg, ziet er bijzonder uit en het hoogteverschil wordt binnen 10 min overwonnen. Het Wheel vervangt 11 sluizen. Zodra ik ook fotos online kan zetten de rest van de uitleg.

En we gaan weer een uurtje of 4 brommen op naar het kasteel waar de trainingen voor het zwerkbal op zijn genomen.

Ah nice ook even snel een korte stop om de beentjes te strekken en gelijk even een blik over zee werpen.

En toen waren we bij Alwick Castle, een van de Harry Potter lokaties.

Vele fotos zijn weer genomen door me reisgenoten welke echte Harry Potter fans zijn. Tevens ook de Royal Coach op de gevoelige plaat gelegd. Deze koninklijke koets hebben we vorig jaar op TV gezien bij het huwelijk van Kate en prins William. Ook haar trouwjurk is daar weergegeven.

Na tig hardverzakkingen zijn we aangekomen op de camping.
We zitten in Goatland en geloof het of niet de schapen lopen hier los door het dorp en buitengebied. We hadden op de buitenwegen een aantal kandidaten om te veranderen in shoarma. Ze hebben niet geleerd te kijken voor ze oversteken.

Ook de hamburgers zijn weer op. Tijd voor naar bed te gaan. Immers morgen ook weer druk programma, eerst een kijkje op station Zwijnsveld/Hochfield en dan door naar de Harry Potterstudios. Daarna London.

Maar nu eerst de laatste nacht in de tent overleven want is ook de koudste nacht. Weltruste tot morgen!